Yuritta ansjoser i eddike, 50g.

Håndfileterede ansjoser fra det Kantabriske hav i Vizcayabugten. Pakket uden skind eller ben.

Specifikationer

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

 

Energi / Kj 615
Energi / Kcal 147
Fedt 6,2
MættedeFedtsyrer 0,9
Kulhydrater 0,7
Sukker 0,7
Protein 22,1
Salt 3,7

 

Hos familiefirmaet Yurrita i Biscayabugten finder man ikke masseproduktion og hovedløst fiskeri. Man fortsætter i stedet 150 års traditioner, hvor man fanger og bearbejder de skønneste ansjoser, chipirones, muslinger, sardiner og Bonito del Norte-tun ved hjælp af håndkraft. Yurrita, der er den ældste fiskekonservesfabrik i Baskerlandet og blandt de ældste, stadig aktive, fødevarevirksomheder i hele Spanien.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk