Om os

I den gode smags tjeneste

Vi har dybe rødder i den gastronomiske verden og mange af os har arbejdet som kokke på nogle af landets bedste spisesteder og restauranter. Gennem dette arbejde har vi opbygget en høj faglighed og oplevet glæden og værdien ved at arbejde med råvarer af den absolut bedste kvalitet frembragt med omhu, og med det formål at skabe en enestående smags- og spiseoplevelse.

Derfor er vi i Larsen Fine Food drevet af en kompromisløs tilgang til kvalitet og respekt for traditionerne i det gode håndværk, og hver dag gør vi os umage for at finde og udvælge avlere og producenter der deler vores madglæde og passion.

Vi samarbejder direkte med en bred vifte af partnere i Frankrig, Spanien, Italien og Danmark så vi er sikre på altid at have sæsonens friske råvarer i sortiment, præcis når de er på sit ypperste. Ligesom vi altid er lagerførende i et stort sortiment af delikatesse- og kolonialvarer. Vi leverer hver dag til restauranter, hoteller, kantiner og detailbutikker i hele landet.

I virkeligheden er vores mission ganske enkel. Vil være branchens foretrukne leverandør af special- og delikatesse produkter, fordi vi altid gør os umage med at formidle faglig viden, et højt serviceniveau, de bedste produkter og altid arbejde i den gode smags tjeneste.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk