Shop / Sødt & Bagværk / Jordbær/Rabarber, Kage stykker, 250 stk – Mark Hermann Chocolate
JORDBÆR RABARBER KAGE MED KARAMELLISEREDE MANDLER I 6 LAG
Indeholder:
Leveres færdigpyntet som frostvare
Serveringstemperatur: +10-12 °C
Ovenstående holdbarhedsangivelser gælder fra produktionsdato. Holdbarhed fremgår af labelen på varen ved modtagelse.
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.
Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)
*ingrediensen er økologisk
Ingredienser | Rørsukker* Fløde 38%* Mælk* Jordbær* Rabarber* Æggehvider* Æggeblommer* Mandel* Citron* Mørk chokolade 70%* (kakaomasse, rørsukker, kakaosmør) Mælkechokolade 42%* (rørsukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse) Flormelis* Gelatine* Havsalt Vanilje* |
---|
Energi / Kj | 1062,5 |
Energi / Kcal | 252,9 |
Fedt | 17,4g |
MættedeFedtsyrer | 11,2g |
Kulhydrater | 23,6g |
Sukker | 19,2g |
Protein | 6g |
Salt | 0,36g |
Historien om Mark
”Jeg vil gerne vise, hvordan det søde køkken kan smage – og vise et andet udtryk – end hvad folk normalt er vant til”.
Mark Hermann Chocolates vision er at være en fryd for dine sanser, smagsmæssigt såvel som visuelt, samt at udbrede viden om, hvordan det søde køkken kan smage, når man bruger de bedste råvarer. Alle produkter, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. For eksempel er chokoladekonfekturen udviklet med klassiske smage, geometriske former og smukke farver, der alt sammen er med til at vække sanserne.
Hele passionen startede for mange år siden, da Mark gik i lære som bager og hurtigt fik en kærlighed til fremstilling af kager. Derfor fortsatte han efter endt bageruddannelse med at gå i lære som konditor. Konditorfaget åbnede dørene til chokolade, som blev den helt store passion. Der gik ikke længe, før han blev optaget på det danske konditorlandshold, som han var en del af i 5 år.
Med konditorlandsholdet deltog Mark blandt andet i DM, EM og VM. Desuden har Mark også kreeret søde sager i køkkenerne på Michelin-restauranterne Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Alt dette har givet en stor erfaring inden for det søde køkken på et meget højt niveau – og netop det høje niveau er det, der skal være kendetegnet for Mark Hermann Chocolate.
© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing