Jordbær/Rabarber, Kage stykker, 250 stk – Mark Hermann Chocolate

JORDBÆR RABARBER KAGE MED KARAMELLISEREDE MANDLER I 6 LAG

 

Indeholder:

  • Mandelbund
  • Karamelliserede mandler
  • Citronmousse
  • Jordbærmousse
  • Vanilje panna cotta
  • Jordbær/rabarber kompot

 

Leveres færdigpyntet som frostvare

Serveringstemperatur: +10-12 °C

Specifikationer
  • Brand: Mark Hermann Chocolate
  • Opbevaring: – 18 °C
  • Serveringstemperatur: +10-12 °C
  • Holdbarhed: 8 måneder ved – 18 °C  – 2 dage ved + 0-5 °C
  • Nettovægt: 16,25 kg
  • Pakkestr.: 250 x 65 g
  • Pakning: Ks
  • Opr. land: Danmark
  • Varenr.: 15950

 

Ovenstående holdbarhedsangivelser gælder fra produktionsdato. Holdbarhed fremgår af labelen på varen ved modtagelse.

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)

*ingrediensen er økologisk

Ingredienser Rørsukker* Fløde 38%* Mælk*  Jordbær* Rabarber* Æggehvider* Æggeblommer* Mandel* Citron* Mørk chokolade 70%* (kakaomasse, rørsukker, kakaosmør) Mælkechokolade 42%* (rørsukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse)  Flormelis* Gelatine* Havsalt  Vanilje*

 

Energi / Kj 1062,5
Energi / Kcal 252,9
Fedt 17,4g
MættedeFedtsyrer 11,2g
Kulhydrater 23,6g
Sukker 19,2g
Protein 6g
Salt 0,36g

Historien om Mark

 

”Jeg vil gerne vise, hvordan det søde køkken kan smage – og vise et andet udtryk – end hvad folk normalt er vant til”.

 

Mark Hermann Chocolates vision er at være en fryd for dine sanser, smagsmæssigt såvel som visuelt, samt at udbrede viden om, hvordan det søde køkken kan smage, når man bruger de bedste råvarer. Alle produkter, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. For eksempel er chokoladekonfekturen udviklet med klassiske smage, geometriske former og smukke farver, der alt sammen er med til at vække sanserne.

 

Hele passionen startede for mange år siden, da Mark gik i lære som bager og hurtigt fik en kærlighed til fremstilling af kager. Derfor fortsatte han efter endt bageruddannelse med at gå i lære som konditor. Konditorfaget åbnede dørene til chokolade, som blev den helt store passion. Der gik ikke længe, før han blev optaget på det danske konditorlandshold, som han var en del af i 5 år.

 

Med konditorlandsholdet deltog Mark blandt andet i DM, EM og VM. Desuden har Mark også kreeret søde sager i køkkenerne på Michelin-restauranterne Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Alt dette har givet en stor erfaring inden for det søde køkken på et meget højt niveau – og netop det høje niveau er det, der skal være kendetegnet for Mark Hermann Chocolate.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk