Shop / Charcuteri / Terriner / Terrine fraîche de porc Noir de Bigorre, 2,9 kg. – SAJOUS
Terrine fraîche de porc Noir de Bigorre fra Pierre Sajous er en eksklusiv delikatesse, der afspejler den autentiske smag og traditioner fra regionen. Denne terrine er lavet med omhu og dedikation af magert og fedt fra Porc Noir de Bigorre AOP, lever fra samme sort, æg, ris- og cikoriemel samt en række krydderier.
Prisen er pr. kg.
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.
Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)
Magert, fedt og lever af sort svinekød fra Bigorre AOP (91%), æggehvide, rismel, cikoriemel, naturlig smag, saccharose, løg, skalotteløg, hvidløg, salt,
peber, bard og svinekød si (oprindelse: Frankrig), laurbærblad.
Energi / Kj | 1541 |
Energi / Kcal | 373 |
Fedt | 34 |
Mættede Fedtsyrer | 13 |
Kulhydrater | 2,2 g |
Sukker | 1,2 g |
Protein | 13 g |
Fibre | 2 g |
Salt | 1,9 g |
Pierre Sajous – En håndværker med god smag!
Pierre Sajous benytter råvarer til fremstillingen af sine produkter fra regionale producenter. Hans charcuteri er eftertragtede af mange store kokke verdenen over. Pierre Sajous er personligt medlem af det franske kulinariske akademi. Hvor han for nyligt blev optaget som “Disciple of Escoffier” En Forening for formidling af viden og udvikling af Gastronomi. Han er også netop blevet udnævnt til Ridder af Landbrugsfortjenstordenen. Med andre ord får du produkter af højeste kvalitet når du køber Pierre Sajous.© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing