Terrine de Campagne de porc Duroc, 2,9 kg. – SAJOUS

Pierre Sajous’ Terrine de Campagne de porc Duroc er en udsøgt delikatesse lavet af Duroc-svinekød. Denne traditionelle franske landpaté er et mesterværk af smag og tekstur. Med nøje udvalgte ingredienser og en autentisk opskrift skaber Pierre Sajous en terrine, der er fyldt med smagfulde nuancer og subtile aromaer. Terrinen er en fejring af håndværk og dedikation til kulinarisk perfektion, og den er et ideelt valg til dem, der sætter pris på ægte franske gastronomiske oplevelser.

 

Specifikationer
  • Brand: Pierre Sajous
  • Opbevaring: Køl ( 0-5 °C)
  • Nettovægt: ca 3 kg
  • Pakning: Vakuum i skål
  • Opr. land: Frankrig
  • Varenr.: 13113

 

 

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift) 

Magert og fedt svinekød (86%) 
kartofler, æggehvider, skalotteløg, fint salt, rismel, cikoriemel, naturlig smag, saccharose, hvidløg, nitritsalt, glutamat monosoic (E621), peber, sumatigue planter, krydderier, svinebard, limpet smag (E150b, indeholder sulfitter)
Energi / Kj 1652
Energi / Kcal 400
Fedt 37 g
Mættede Fedtsyrer 14 g
Kulhydrater 3,7 g
Sukker 0,1 g
Protein 12,3 g
Salt 1,7 g

Pierre Sajous – En håndværker med god smag!

Pierre Sajous benytter råvarer til fremstillingen af sine produkter fra regionale producenter. Hans charcuteri er eftertragtede af mange store kokke verdenen over. Pierre Sajous er personligt medlem af det franske kulinariske akademi. Hvor han for nyligt blev optaget som “Disciple of Escoffier” En Forening for formidling af viden og udvikling af Gastronomi. Han er også netop blevet udnævnt til Ridder af Landbrugsfortjenstordenen. Med andre ord får du produkter af højeste kvalitet når du køber Pierre Sajous.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk