Shop / Charcuteri / Terriner / Terrine de Campagne de porc Duroc, 2,9 kg. – SAJOUS
Pierre Sajous’ Terrine de Campagne de porc Duroc er en udsøgt delikatesse lavet af Duroc-svinekød. Denne traditionelle franske landpaté er et mesterværk af smag og tekstur. Med nøje udvalgte ingredienser og en autentisk opskrift skaber Pierre Sajous en terrine, der er fyldt med smagfulde nuancer og subtile aromaer. Terrinen er en fejring af håndværk og dedikation til kulinarisk perfektion, og den er et ideelt valg til dem, der sætter pris på ægte franske gastronomiske oplevelser.
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.
Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)
Magert og fedt svinekød (86%) kartofler, æggehvider, skalotteløg, fint salt, rismel, cikoriemel, naturlig smag, saccharose, hvidløg, nitritsalt, glutamat monosoic (E621), peber, sumatigue planter, krydderier, svinebard, limpet smag (E150b, indeholder sulfitter)
Energi / Kj | 1652 |
Energi / Kcal | 400 |
Fedt | 37 g |
Mættede Fedtsyrer | 14 g |
Kulhydrater | 3,7 g |
Sukker | 0,1 g |
Protein | 12,3 g |
Salt | 1,7 g |
Pierre Sajous – En håndværker med god smag!
Pierre Sajous benytter råvarer til fremstillingen af sine produkter fra regionale producenter. Hans charcuteri er eftertragtede af mange store kokke verdenen over. Pierre Sajous er personligt medlem af det franske kulinariske akademi. Hvor han for nyligt blev optaget som “Disciple of Escoffier” En Forening for formidling af viden og udvikling af Gastronomi. Han er også netop blevet udnævnt til Ridder af Landbrugsfortjenstordenen. Med andre ord får du produkter af højeste kvalitet når du køber Pierre Sajous.© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing