Shop / Charcuteri / Rosette entière de porc Duroc – Pierre Sajous, 800 – 1200g
Rosette pølse fra Pierre Sajous er en ægte delikatesse, der afspejler håndværket og lidenskaben bag hver bid. Pierre Sajous er en anerkendt artisan charcutier, der dedikerer sig til at skabe charcuteriprodukter af høj kvalitet. Rosette pølsen er lavet med omhu og ekspertise af udvalgt kød og krydderier, hvilket giver en sublim smag og delikat tekstur.
Prisen er pr. kg.
Størrelsen kan variere
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100G:
Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)
tungt svinekød, salt, sukker (laktose og dextrose), aromatiske planter, konserveringsmiddel:
salpeter, gærer, sort peber.
GLUTENFRI produkt underlagt udtørring
Energi / Kj | 1487,8 |
Energi / Kcal | 356,4 |
Fedt | 21,8 |
MættedeFedtsyrer | 9,4 |
Kulhydrater | 1,2 |
Sukker | 0,5 |
Protein | 39,8 |
Salt | 5,3 |
Pierre Sajous – En håndværker med god smag!
Pierre Sajous benytter råvarer til fremstillingen af sine produkter fra regionale producenter. Hans charcuteri er eftertragtede af mange store kokke verdenen over. Pierre Sajous er personligt medlem af det franske kulinariske akademi. Hvor han for nyligt blev optaget som “Disciple of Escoffier” En Forening for formidling af viden og udvikling af Gastronomi. Han er også netop blevet udnævnt til Ridder af Landbrugsfortjenstordenen. Med andre ord får du produkter af højeste kvalitet når du køber Pierre Sajous.© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing