Polynesisk Vanilje – pris pr. gram

Polynesisk vanilje (Vanilla Tahitensis) er en anden vaniljesort end du finder andre steder. Den er en krydsning mellem (Vanilla Aromatica) og (Vanilla Fragrans). Den polynesiske vanilje er både lidt kortere, lidt tykkere og også blødere end f.eks. bourbon vaniljen. Vaniljen har et meget højt indhold af naturlig vanillin, og indeholder heliotropin som giver flere aromadufte, sødme og blomsternoter.

 

Prisen er pr. gram

Minimum bestilling på 500 g

Specifikationer

Colli: –
Pakkestr: 500 gr
Opr. land: Fransk polynesien
Pakning: Vacuumpakket
Opbevaring: Køl

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100G:

Energi / Kj 1204
Energi / Kcal 288
Fedt 0,1
MættedeFedtsyrer 0
Kulhydrater 13
Sukker 13
Protein 0,1
Salt 0
At lave en af disse fantastiske polynesiske vaniljestænger er en lang proces og tager ca. 12 måneder. Metoden er anderledes end vanilje fra f.eks. Madagascar og Mexico. Vaniljeorkideen pliver plantet, hver enkelt blomst bliver bestøvet og derefter bliver hver eneste vaniljestang håndplukket. Så gennemgår de den sidste forarbejdning fra grøn moden vaniljestang til det endelige produkt vi kender så godt. Først bliver vaniljestængerne lagret et køligt sted i 5-10 dage, til de er helt brune. Så bliver de skyllet i rent vand, en proces der er unik for polynesisk vanilje. Så bliver vaniljestængerne den næste måned udsat for den milde morgensol i 3-4 timer, hvorefter de pakkes i et åndbart klæde til næste dag. Under denne process bliver de løbende masseret i håndet. Når vaniljestængerne har fået nok sollys, afsluttes det hele med ca. 40 dages tørring et velventileret sted.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk