Piment d´ Espellete, 50g.

Prøv i supper og saucer, men krydder mod slutningen af ​​madlavningen for at bevare den fulde smag.

Det passer godt til æg, fisk, kød, kartofler og andre grøntsager. Også velegnet til brug som et lidt mildere alternativ til cayennepeber.

Specifikationer

Kolli:

Pakke str.: 50g

Opr. land: Frankrig

Pakning: Glas

Opbevaring: Køligt og tørt.

 

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100G:

Indhold:

Energi / Kj 1915
Energi / Kcal 463,2
Fedt 12,9
MættedeFedtsyrer 2,1
Kulhydrater 54
Sukker 0
Protein 0
Salt 0
Piment d’Espelette er en meget speciel chili peber dyrket i landsbyen Espelette i den franske region Aquitaine i det sydvestlige Frankrig. Piment d’Espelette er klassificeret som et AOC-produkt (beskyttet oprindelsesbetegnelse) ligesom franske vine og ost. Kun en vis mængde dyrkes og produceres hvert år. Piment d’Espelette høstes i slutningen af ​​sommeren, og i september hænges karakteristiske kranser af chili peber fra altaner og hus vægge i hele området. Når frugten er tørret, ristes den og formales den derefter til et groft orange pulver. Det færdige pulver har en nuanceret og fyldig, moden karakter og en krydderi, der er kendetegnet ved en dristig, men subtil varme.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk