Mix sukkerknalder, Le Perruche, 2.4kg.

På den lille ø, La Réunion, i Det Indiske Ocean dyrkes sukkerrørene som udelukkende denne brune sukkerknald er fremstillet af.

Disse sukkerknalder har en god smag, af karamel og vanilje.

Specifikationer

Siden 1890 er La Perruche blevet en ikonisk del af fransk sukkerørshistorie og er en del af vores gastronomiske og kulturelle arv. Hver type sukkerørrester bliver til et biprodukt, der bliver brugt på en god måde. Produceret naturligt fra tropisk sukkerør. Subtil og sofistikeret i smag. La Perruche er dybt involveret i produktionen af sukker af høj kvalitet ved at udnytte alle dele af sukkerør gennem alle stadier af sukkerforarbejdningsprocessen.

Disse hvide sukkerknuder er lavet af 100 procent ren sukkerør.

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

 

Energi / Kj 1700
Energi / Kcal 400
Fedt 0
MættedeFedtsyrer 20
Kulhydrater 100
Sukker 100
Protein 0
Salt 0

 

Siden 1890 er La Perruche blevet en ikonisk del af fransk sukkerørshistorie og er en del af vores gastronomiske og kulturelle arv. Hver type sukkerørrester bliver til et biprodukt, der bliver brugt på en god måde. Produceret naturligt fra tropisk sukkerør. Subtil og sofistikeret i smag. La Perruche er dybt involveret i produktionen af sukker af høj kvalitet ved at udnytte alle dele af sukkerør gennem alle stadier af sukkerforarbejdningsprocessen. Disse hvide sukkerknuder er lavet af 100 procent ren sukkerør.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk