Jambon cuit supérieur – Pierre Sajous, 7,5 kg

Jambon cuit supérieur fra Pierre Sajous er en førsteklasses kogt skinke af høj kvalitet. Denne delikate skinke er nøje udvalgt og tilberedt med ekspertise for at sikre en udsøgt smag og tekstur. Pierre Sajous’ kogte skinke er et resultat af hans engagement i at levere kun det bedste til sine kunder. Med en perfekt balance mellem saltighed og saftighed er denne kogte skinke en fornøjelse for smagsløgene og et ideelt valg til enhver lejlighed, hvor man ønsker at nyde en sublim skinkedelikatesse

Prisen er pr. kg.

Specifikationer
  • Brand: Pierre Sajous
  • Opbevaring: Køl ( 0-5 °C)
  • Nettovægt: ca. 7,5 kg
  • Pakning: Vakuum
  • Opr. land: Frankrig
  • Varenr.: 13120

 

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)

Lår fra Duroc gris, vand, salt, sukker, mangold juice pulver, salt, antioxidant: E301, aromatisk plante, naturlig aroma, fermentering.

 

Energi / Kj 633
Energi / Kcal 152
Fedt 8,4
MættedeFedtsyrer 3
Kulhydrater 0,1
Sukker 0,5
Protein 19
Salt 1,6

Pierre Sajous – En håndværker med god smag!

Pierre Sajous benytter råvarer til fremstillingen af sine produkter fra regionale producenter. Hans charcuteri er eftertragtede af mange store kokke verdenen over. Pierre Sajous er personligt medlem af det franske kulinariske akademi. Hvor han for nyligt blev optaget som “Disciple of Escoffier” En Forening for formidling af viden og udvikling af Gastronomi. Han er også netop blevet udnævnt til Ridder af Landbrugsfortjenstordenen. Med andre ord får du produkter af højeste kvalitet når du køber Pierre Sajous.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk