Choucroute består af fermenteret kål, der serveres tilberedt med kød eller fisk, eller endda rå i en salat. Navnet stammer fra det alsaciske ord ”sürkrüt”, der betyder surkål. Man laver denne særlige ret fra Alsace ved at snitte kålen i fine strimler, hvorefter den fermenteres med salt i to uger til to måneder. Vil man være tro mod traditionen er det hvidkålen Quintal d’Alsace, man skal bruge til sin choucroute.
Brand:
Opbevaring: Køl ( 0-5 °C)
Nettovægt: 10,0 kg
Pakning: Spand
Opr. land: Frankrig
Varenr.: 17063
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.
Energi / Kj | 498 |
Energi / Kcal | 120 |
Fedt | 8,6 |
MættedeFedtsyrer | 3,1 |
Kulhydrater | 3,1 |
Sukker | 0,37 |
Protein | 6 |
Salt | 1,27 |
© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing