Hæld et par dråber aroma i blandingen og juster i henhold til resultatet.
Den gennemsnitlige dosering er 0,5% (5 g pr. kg eller 5 ml pr. liter af blandingen).
Ved tilberedning: øg doseringen afhængigt af varigheden og intensiteten af tilberedningen.
Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)
Aromastoffer: Krebsdyr, aromapræparater, aromastoffer, naturlige aromastoffer
Bærere: vand, glycerol, propylenglykol (20,1%), salt, maltodextrin
Tilsætningsstoffer: Smagsforstærker: E621 (0,5%), farvestof: E160c (0,3%)
syrningsmiddel: citronsyre E330, konserveringsmidler: E211 (1000 mg/kg) – E202 (500 mg/kg)
Begrænsede aromatiske komponenter
og/eller forskrifter:
Capsacin: < 5 mg/kg
Capsanthin/Capsorabin: 0,018 – 0,020 %
© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing