Shop / Charcuteri / Anderillette, 2kg – Bahier
Født fra familiens slagterbutik beliggende i en lille landsby i Sarthe, har Bahier-virksomheden udviklet sig gennem de sidste 80 år ved at forene tradition og modernitet. Nøje udvalgte råvarer, traditionelle opskrifter arbejdede med respekt for den menneskelige hånd. Bahier har udviklet maskiner, der gør det muligt at respektere sine råvarer. En god tilberedningsmetode kombineret med materialernes friskhed gør et godt produkt. Blodbuddinger er for eksempel lavet af blod modtaget samme dag eller dagen før. Kødet modtages og forarbejdes dagen efter eller to dage efter slagtning.
Tilberedt med 80 % and er disse rillettes rige på smag og er meget velegnede til landbuffeter, men også til en forret, en original sandwich eller til videresalg efter vægt. Efter bruning bliver denne and, såvel som svinekød og fedt, kogt i lang tid i deres eget fedt for at opnå disse klare rilletter med en appetitlig lugt og præsenterende kødstykker og fibre.
Colli:
Pakkestr: 2 kg
Opr. land: Frankrig
Pakning: Ks.
Opbevaring: KØL
NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.
Indhold: Andekød, andefedt, grisekød, bindevæv fra grisekød, bindevæv fra ænder, salt, krydderier og aromatiske planter
Energi / Kj | 1616 |
Energi / Kcal | 391 |
Fedt | 37 |
MættedeFedtsyrer | 15 |
Kulhydrater | 0,5 |
Sukker | 0,5 |
Protein | 14 |
Salt | 1 |
© 2024 Larsen Fine Food – Designet af Aveo web&marketing