Syltede Cima de Rapa skud, 1,6 kg – IC

Det er en typisk Salento-variant af Cime Di Rapa (broccoletto). Det er en del af historien af Italiens identitet og deres typiske retter. Den dyrkes fra oktober og høstes i forskellige faser fra december til marts. Høsttiden afhænger af plantens sort, men også af teknikken, som består i at man manuelt skærer de møreste knopper af i forskellige faser: derfor laves der af flere omgange på den samme plante. Når de er høstet, vaskes de i hånden for at fjerne de hårdeste dele, så skoldes de, krydres og derefter puttes  de på glas.

Specifikationer
  • Brand: IContadini
  • Opbevaring: på køl efter åbning (0-5°C)
  • Nettovægt: 1600 g
  • Pakning: Glas
  • Opr. land: Italien
  • Varenr.: 17072

Indhold: (Allergener er markeret med fed skrift)

Cime di rapa (65%), solsikkeolie, ekstra jomfru oliven olie, varm peber, hel salt, hvidløg, citronsaft.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk