Stabilisator Stab 2000 1kg – Louis Francois

Is stabillisatior fra Louis Francois

Specifikationer

Colli: 6 stk.
Pakkestr: 1 kg
Opr. land: Frankrig
Pakning: bøtte
Opbevaring: TØRT, MØRK, KØLIGT

NÆRINGSVÆRDIER PR. 100 gram.

Indhold: Glukosesirup, fortykningsmiddel E410 (johannesbrødkernemel), geleringsmidler E401 (Alginat) E407 (carrageenan), emulgatorE471 (mono- og deglycerider af fedtsyrer og glycerylmonostearat)

Energi / Kj 1218
Energi / Kcal 289
Fedt 5,25
MættedeFedtsyrer 5,06
Kulhydrater 39,9
Sukker 15,9
Protein 1,54
Salt 6,08
Denne stabilisator, der sælges i spande på 1 kg, er et hvidt pulver, der fungerer som emulgator og fortykningsmiddel for at forbedre teksturen, volumen og stabiliteten af ​​is og flødeskum. Den er sammensat af dehydreret glukosesirup, johannesbrødkernemel, natriumalginat, carrageenan og glycerolmonostearat. Den forhindrer dannelsen af ​​iskrystaller og forsinker smeltningen, hvilket sikrer et glat resultat. Dosering: 2 og 5 g/L Is med lavt fedtindhold (mindre end 7,5%): 4 til 5 g/L Is med højt fedtindhold (10 til 12%): 2 til 3 g/L

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ugens inspiration, nyheder og særlige tilbud – direkte i din indbakke.

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk