Pate de campagne avec calvados

Traditionelt delikatessefirma grundlagt i Bretagne i 1930, Guyader har diversificeret sin produktion og tilføjet sin ekspertise sektoren for cateringprodukter til havet. Med passion for smagen og produkter formet i hånden, arbejder Guyader fortrinsvis med lokale råvarer og undgår kontroversielle ingredienser som palmeolie for eksempel.
Ifølge en traditionel bretonsk opskrift er denne ovnstegte landpostej lavet af rå fransk svinekød. Denne madlavning giver den en fast tekstur, en grå farve og en uforlignelig smag.

100% svinekød, den indeholder lever, fedt, svælg og svær, alt sammen krydret med calva, peber og hvidløg.

Præsenteret i sin stentøjsterrine, kan den præsenteres som den er i montren, skæres, på en buffet eller bruges i kokken.

Specifikationer
  • Opbevaring: Køl ( 0-5 °C)
  • Nettovægt: 5000 g
  • Pakning: lerskål
  • Opr. land: Frankrig
  • Varenr.: 13149

Private kunder henvises til

www.sanefood.dk